Jag och Robert Gustafsson

Som sagt så blev det att fira valborg sängliggandes för min del. Känns konstigt att vara nerbäddad innan klockan nio på valborg då jag de flesta år inte har kommit i säng förns först vid gryningen. Men vila måste jag ju göra, så jag har ork att åka till Stockholm på fredag. Jag ligger och tittar på tv, det är Robert Gustafsson och jag känner att det är ganska så bekvämt att kunna få till ett skratt efter dessa dagar. Tack Robert för det! Bara det här programmet är slut ska jag nog fortsätta kolla på en serie jag började kolla på idag, då jag har tagit mig igenom Sons of Anarchy. Ta det lugnt ikväll och var försiktiga! ♥ 

Trött på det här

Tredje dagen med feber och förkylning är här. Jag är riktigt utmattad och har inte fått sovit särskilt bra dessa nätter. Imorgon är det sista april och valborg, men det ser ju inte ut som om jag skulle kunna få vara med och fira på något annat vis än i sängen. Jag har en känsla av att det är bakterier som spökar i kroppen så ska till vårdcentralen imorgon, förhoppningsvis kan dom hjälpa mig. Att vara så här sjuk tar verkligen på kroppen, och även väldigt mycket psykiskt. Jag känner mig enormt nedbruten och jag klarar inte ens av att se mig själv i spegeln. 
 
kopiering förbjuden

Fortfarande sjuk

 

Här ligger jag...

och är sjuk. Hög feber och ont i halsen. Så jävla typiskt. Tur att jag hann ha mitt påsklov utan några symtom. Igår var vi ute i skogen hela dagen sen gjorde jag och Viktor mat hemma hos honom på kvällen. Vi gjorde eld i slogboden och grillade lammfilé. Det var verkligen en hitt! Snacka om bortskämd flickvän. Nu ska jag nog fortsätta att kolla på film, har nog sett fem stycken idag. Hoppas att jag blir frisk snart, får se om jag har ork att åka till skolan imorgon.. Hoppas ni njuter av denna fina och varma söndagen.
 
Bilder från igårkväll. Underbart fint ute även igår!
 
kopiering förbjuden!

Simhallen

Idag var jag vaken före tuppen för att följa med min fina svärmor till simhallen, eftersom det är morgonsim på fredagar. Det var ju inte direkt svårt för mig att kliva upp vid 6 eftersom jag har gjort det under hela lovet. Det var väldigt skönt att simma och efter 1000m kändes kroppen väldigt trött. Jag kom hem för en timme sen ungefär och då såg jag till att få i mig en bra frukost, även idag gröt och jag lyxade till det med en makrillsmacka till, superfrukost. Senare idag ska jag nog åka till Mora för att handla med mamma, men än så länge har jag inte bestämt mig för det ligger andra saker och lurar också.. hehe. 
 
bild från weheartit.com

Min vän boken och jag

kopiering förbjuden

Senaste loppisfyndet ♥

När vi åkte hem från Borlänge i måndags stannade jag och mamma på lite loppisar. Bland annat hittade jag denna jeansjacka för endast 30kr. Jag verkligen älskar loppisar. Jag kommer att använda den här jackan hela sommaren, tur att just jag hittade den!
 
 
kopiering förbjuden!

God förmiddag!

Jag har nyss kommit in efter en promenix med Diva. Det var lite kyligare idag än vad det varit de senaste dagarna, men solen strålar så fint så det hinner nog bli varmare! Det var faktiskt 4 minusgrader när jag klev upp strax efter 6. Även idag gjorde jag en god frukost, jag gjorde en banan och kokosgröt, ny favorit! Sitter och funderar på vad jag ska hitta på till lunch.. det är så tråkigt att laga mat till sig själv. 
 
Här är några bilder till ifrån påsken, dessa tog jag nere vid havet en kväll. 
 
kopiering förbjuden!

#selfie

kopiering förbjuden!

Mysigt sällskap

Jag har nyss ätit lite lunch, jag fick ett recept på våfflor som jag fick lov att testa. Dessa våfflor var supergoda, och ett plus var ju att de också var nyttiga! Innan jag satte igång med maten rensade och städade jag min garderob. Jag har under hela förmiddagen haft Diva med mig vart jag än går, det är mysigt på något vis. Sippa vara ensam är ju skönt. Hon låg i min säng medan jag plockade med mina kläder och nu ligger hon där igen. Hon har tryckt in sig mellan mina kuddar och där verkar hon ligga bra. Får se vad denna dagen ska ta vägen, lite jobbigt att inte kunna ta sig någonstans, snälla kan jag inte få fylla 18år snart.. Kanske ska sätta mig ute med en bok, det lät inte så kul men bättre att ta vara på det fina vädret än att sitta här iallafall! 
 
kopiering förbjuden!
 

Till havs

 
kopiering förbjuden!
 
 

Tisdagkväll

Jag har en fin och söt katt som just nu ligger på min mage och värmer mig, han vet verkligen vad som behövs! Nyss satt jag ute på altanen med en bok och en kopp te, det blev dock kallt när solen försvann men var helt underbart den stund som varade. Vädret idag har ju förövrigt varit superfint! Jag kan även berätta att vi har kommit hem nu efter vistelsen i Gävle och dagen idag har nog bara bestått av att landa på hemmaplanen igen. Lite städning och en promenad har jag hunnit med. Jag vet inte vad som händer ikväll, antingen blir jag liggades här eller så åker jag en sväng på byn. Hoppas ni får en fin kväll! 
 
bild från weheartit.com

All of me, loves all of you

 

Det är det här som gör det värt att leva

 
kopiering förbjuden!
 
 
 

Min fina påskafton.







Idag har varit en väldigt fin dag. Både vädret och umgänget har varit fint. Vi åkte först ut till landet där vi samlade ihop stora delar av släkten vid en stuga för att äta påskmat tillsammans. En del åkte även båt och sen spelade vi kubb, Dalarna mot Gästrikland. Mot kvälningen åkte vi sen ut till havet. Så jävla fint. Nu är vi hemma och vi har gjort fruktsallad. Kortspel väntar! Hoppas eran lördag och påsk har varit lika fin som min.


Nu är det nära



Idag fick vi sluta tidigare och det är ju alltid ett plus. Jag har tränat lite inför muntliga nationella som vi har imorgon. Jag har även packat inför turen till Gävle. Jag och mamma kommer att åka till syster i borlänge imorgon sen far vi till Gävle på fredag och är där över påsken. Känns väldigt bra. Det var tradition att åka dit under påsk när jag var mindre, därför känns det så väldans bra att åka dit. Vi kommer att ha det super mysigt.

Sleep tight!

kopiering förbjuden

Denna dag

Idag vaknade jag tidigt och gjorde mig en underbart god och lyxig frukost. Sen bar det av ut att övningsköra, en sväng till Mora för att inhandla smått och gått och även till Orsa där vi besökte en vän och vi stannade även på några loppisar. ÄLSKAR att loppissäsongen har dragit igång igen! Jag kom hem med en stor säck med ''bra att ha'' grejer. Nu sitter jag uppe på rummet och lyssnar på musik och endast njuter. Imorgon är det sista arbetsdagen och det känns bra. Jag kan passa på att säga att maten på Lammet & Grisen var underbart god. Jag förstår nu varför det är så dyrt att äta där.. Det var en supertrevlig kväll i Sälen igår. Hoppas er helg har haft en bra start och även innehåller ett bra slut, snart är det påsk mina vänner! 
 
Jag träffade min bff idag. Love.
 

Mitt sovrum ♥

 

Mätt och belåten, med andra ord.

 

Solig Fredag!

Idag är det äntligen fredag och det känns ju inte allt för dåligt! Solen visar sig växelvis och det är härligt att se att den har hittat tillbaka efter dessa gråa dagar. Om ett tag är det dags att käka lite lunch och sen ha en sisa lektion som är spanska för min del. Efter det är det dags för helg. I eftermiddag ska jag gå hem till Hanna för att göra mig i ordning för middag uppe i Sälen. Vi ska äta på Lammet & Grisen med jobbet som en liten avslutning, trots att sista arbetsdagen är på söndag. Jag har aldrig ätit på Lammet & Grisen men det sägs att det är SUPER gott. Jag längtar en hel del, hehe.
 
Imorgon har jag inga planer och det skrämmer mig faktiskt en hel del, eftersom jag gillar att planera mina helger då det annars slutar med att jag inte gör någonting. Hoppas att jag kommer på någonting att göra, annars får jag bara acceptera att jag helt enkelt får ta en dag som jag inte gör någonting på. Det kan ju behövas ibland. Hoppas iallafall att eran helg blir bra, och sköt om er och alla i er omgivning!
 
bild från weheartit.com
 

Godmorgon!

 

Exakt 3 år sedan

Idag fast för 3 år sedan tog jag denna bild hemma på gården. Idag ligger det snö där och ser bara ruggit ut. Hoppas att nattens skur med snö kommer att försvinna under dagen. Men en vår utan aprilväder och aggresivitet mot vädret är ju ingen vår, det hör liksom till. Jag hoppas dock att detta är den sista nederbörden med snö, jag hoppas fast vet att det säkert kommer en till skur med snö i maj. Jag längtar för övring till påsklovet, det är väldigt nära nu. 
 
kopiering förbjuden

Liten Diva #2

Jag sitter i skolan och har rast. Idag hade jag med mig min hårddisk och jag har setat och kollat igenom den och redigerat lite bilder. Det är så kul att titta på bilder man tog förr. Jag inser nu att jag har haft min kamera i 4 år. Det är väldigt länge, och jag kan lova att jag har samlat på mig en hel del bilder! Jag ska nog se till att framkalla lite bilder, det blir lite personligare då tycker jag. Vi har en teoretisk lektion kvar sen ska vi ner till simhallen och ha en idrottslektion. Jag kommer få lov att ta en sen buss hem idag så då ska jag passa på att basta efter simningen, förhoppningsvis.
 
Bilderna hör ju inte till texten men jag hittade dom, och tyckte om dom. De är från 2011
 

En plats jag saknar


Regn och rusk

En dag som denna känner jag att jag hade vilja legat kvar hemma i sängen. Att kliva upp imorse var pest, när jag såg att det regnade ute fanns det ingenting annat att göra än att sucka. Men inte kan man vara hemma från skolan för att det regnar ute heller. Jag vill tacka en fin vän för helgen, hon gjorde både lördagen och söndagen mycket bättre än vad det skulle ha blivit utan henne! Jag har nog aldrig blivit så bortskämd som jag blev i lördags, jag blev bjuden på middag, efterrätt och en massa annat gott! 
 
 

Lördagsmys delux



Jag trodde att denna dag skulle bli värdelös, men ikke. Jag åkte ner till min fina vän och här blev jag kvar. Hanna har bjudit på supergod middag och nu väntar efterrätt! Mysfaktorn är hög. Imorgon ska vi upp i tid och jobba, cash is king ★

Här sitter jag..

Jag kom precis hem och sitter just nu och dricker en kopp med varmt te och tar mig en kvällsmacka. Jag har sovmorgon imorgon, det är lyxigt och superskönt. Jag ska ta och äta upp min lilla macka sen borsta tänderna och lägga mig i sängen och kolla på lite serier, hoppas ni har en bra torsdagskväll.

I väntan på bussen



Tack för att det iallafall är fint väder när jag får lov att sitta här ★ När jag kommer hem ska jag göra jättegod mat, bara för att jag kan! Och pricken över i är att det snart är helg.

Vardagsbild - Tisdag

 

RSS 2.0