ChokLAD muffins! ♥

nu har jag slängt in formar fulla med smet, har ska käkas chokladmuffins i stora lass!
vädret är fint och allt känns toppen!
hoppas ni får njuta av denna vackra dag! :)

Nu är det skickat!

Nu kära vänner har jag skickat iväg mitt arbete till lärarn, kände mig hyfsat nöjd, jobbade som en ttttook igår i skolan, stolt faktiskt!


det funkar inte!


kopiering förbjuden!!

det funkar inte att plugga.. jag känner mig inte nöjd och skiter i det. jag vet inte vart jag ska börja även fast jag hade en bra start. jag kommer inte hinna, allt kommer bli smet...


kopiering förbjuden!!

Min dag kommer spenderas på det viset    ^
   

you dare not look into my eyes


Foto & Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

Här sitter jag med mina mufflor (tofflor som jag fick av ♥t) och fleece väst, precis smällt i mig en skål med vaniljglass, annanas och jordgubbar, lovely!

Imorgon kommer jag få sova hur länge jag vill, även fast det är vardag, vi är lediga imorgon och det känns så j*vla jätte underbart. Men kommer såklart att plugga arslet av mig imorgon när jag har chansen. Håller på med ett fysik arbete nu som jag vill ha mer än godkänt på! Jag vill hööögt! Jag fick en jäkla bra nyhet i fredags på svenskan iallafall, jag fick B på mitt egna arbete, JAG fick B! + att jag fick reda på att jag fick C på matte provet också, nu är jag på väg!

Igår var det våffeldagen och jag åt inga våfflor, hemskt! Vi har jämt haft som tradition att åka till mormor för att äta våfflisar eftersom hon fyller år på denna underbara dag men efterom vi flyttat och hon även skulle jobba natt så fick jag bli utab våfflor, mormor ♥

Helgen har varit helt ok, hyffsat lugn och trevlich folk! Dock kände jag mig inte tillräckligt utvilad imorse när jag vaknade, somnade till och med i skolan för vi har sovmorgon på måndagar och då får jag sitta där själv eftersom jag måste ta sju bussen även fast vi börjar nio.

Nästa helg på söndag drar jag och Hanna på kurs i Borlänge, Ordförande och Kassör kurs, de ni! Eftersom vi ungdommar vill förändra älvdalens kommun a little bit så har vi startat styrelse med hjälp av ssu. Ssu Älvdalen.

just ja! våran (världens bästa) kära hemkunskapslärare ska ju tyvärr sluta nu i vår, och hon kom och sa till mig att jag ska få vara med när det kommer folk som ska intervjuas som vill ''ta över'' hennes plats, då ska jag säga vad vi i Älvdalsskolan vill ha.  En Lena kopia.


En måndag, jävla måndag!


Foto & Redigering: Jag|kopiering förbjuden

ingenting är på topp längre, jag är stressad och febern kryper fram, så hopplöst, jag har längat efter den här veckan, men verkligen inte efter förkylning och feber!

allt blir negativt som jag skriver nuförtiden, varför är det så? jag vill va glad, jag vill sprida glädje.
jag är glad över att jag har min fina och bästa pojke, underbara människa!

hoppas att hälsan och humöret är på topp nästa gång vi ses!


förkyld.


kopiering förbjuden!

förkyld och bloggen är i botten.
kommer tillbaka inom en kort tid

RSS 2.0