Kika gärna in!

 
http://www.nattstad.se/emmaengstroem

Testa något nytt

Jag hade tänkt att testa bloggportalen Nattstad för att se om den faller mig i smaken när jag nu anser att Blogg.se börjar bli för komplicerat för min del. Jag kommer att länka min andra blogg så att ni ska kunna läsa där. Jag kommer nog inte att vara så aktiv på den här bloggen medan jag testar mig på annat. Tack å hej en sväng!

Favorit

Efter en fullproppad dag med bland annat målande av hus med morfar, shopping med syster och såklart kortspel med mormor och kusin lägger jag mig nu i min favorit säng. Detta blir andra natten hos mormor och morfar och jag längtar inte hem. Att få spendera tid med dessa människor är guld värt.

Nu börjar ögonlocken bli tunga, godnatt!




Packelipacka

Håller just nu på att packa för fullt. Imorgon sätter jag mig på tåget för att tillbringa lite tid med mormor och morfar, och även med syster. Sett fram emot att få sommarlov så att jag kan göra såna här småresor för att umgås med såna jag faktiskt saknar väldigt mycket. Så nu ska jag ta till vara på tiden och se till att umgås med nära och kära! Hoppas att det blir bra väder, det verkar ju bli väldigt varmt nästa vecka iallafall. 
 
 

Idag får jag sommarlov!!

Sitter här vid skolbänken sista dagen innan sommarlov. Känslorna är på topp denna dag, det vore ju konstigt annars! Det har hänt en del sen jag skrev sist.. Förra helgen var jag med Hanna i princip hela helgen, vi grillade och umgicks både fredag och lördag med grabbara, det var superhärligt må jag säga! På lördagen var jag även på dragracing och burnout-tävling med Viktor. Det var inte många bilar anmälda så det blev lång väntetid mellan racen tyvärr, annars var det kul!
 
Idag drar jag, mamma och Viktor ner till Linda till imorgon. Vi ska fira henne, hon fyllde ju 20 år (!?) igår. De lär ju fiiiras med gofika! 
 
 
 

RSS 2.0