just right

                                                               

Sista innan sängen!


Life is a mystery

kopiering förbjuden!
tja, eller nått. Den här veckan har bara bestått av plugg och endast lite mys med älsk. Hade tre prov idag(!?) Teknik, matte och NO, även fast jag inte haft orken att pluggat så himla mycket kändes det helt okej på alla tre proven. Vi har ett matte prov kvar imorgon (vi har A-del torsdag B-del fredag). Nästa vecka har vi engelska, idrott, svenska tyska prov, också en väldigt dryg vecka. Men jag får väl inte glömma bort helgen som är mellan. Imorgon har jag bestämt att jag sak till fritte iaf, känner för en fritte kväll. På lördag har jag inget planerat, vara med älskling kanske? På söndag har jag fullt upp, gudstjänst kl 11 (4p till konfirmationen). Efter gudtjänst drar jag nog till Johanna för vi ska sen på eftermiddagen stå och sälja något för att samla pengar till klassen på julskyltningen :)
Godnatt!

yes, I guess.

Foto & Redigering: Jag|kopiering förbjuden!

Jag känner mig just nu helt okej! Magen har verkligen blivit bättre under dagen. Imorgon gör jag ett försök att åka till skolan, jag känner mig taggad! Nu när jag har varit hemma en vecka och nästan bara legat inser jag hur underbart det är att gå till skolan 5dagar i veckan! Visst, lärare är kanske lite dryga ibland lika endel lektioner, men alla dessa underbara människor saknar man som tusan! Men jag tror faktiskt inte jag hade kännt lika om jag fortfarande bodde i Borlänge och gick i skolan där. Personerna här och personerna i Borlänge är så.. different.
Tack och hej, LEVERPASTEJ!

Fin vän ♥ + bra låt

Foto & Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!



suck..

Kopiering förbjuden!
Fortsätter väl med att vara hemma från skolan jag då.. Jag som längtat efter den här skoldagen.

Vart är snön?


Kopiering förbjuden!

Vart tusan är snön?! Det har gått mer än halva november och fortfarande inge snö? Solen skiner, det är kallt och frost ute, men ingen snööö.. jag vill ha snö nu, det gör världen så mycke ljusare..

S J U K T J E J!


Kopiering förbjuden!

Första gången på länge jag är sjuk nu.. Kände mig riktigt dålig igår i skolan så jag åkte hem med tidiga bussen. När jag kom hem så va det första jag gjorde att kolla febern, ingen feber tack och lov. Gick och la mig och sov tills mamma kom hem. Tog tempen igen för jag kände att nått va fel för kroppen vägde 1000 ton, och jag hade såklart feber.. Klockan va väl ungefär 8 när jag gick och la mig igen för jag orkade inte vara uppe nå längre kände jag, mamma sa att jag skulle kolla tempen igen och då hade febern stigit som tusan, fy f*n. Och natten va inte den bästa heller. Idag känner jag mig bättre fortfarande ytterst lite feber men jag har mest ont i magen.. Får se om jag orkar dra mig till skolan imorgon.

Ha en bra dag, ni som kan!

/emmaa

Vi ♥#2


Foto: Linda|Redigering:Jag|Kopiering förbjuden!

Vi ♥


Foto: Linda|Redigering:Jag|Kopiering förbjuden!

bolli bollliii

Sov med älskling inatt, kändes underbart eftersom vi inte umgåts så mycke den här veckan ♥  Snart kommer Amanda traskande hit så ska Linda sminka och ta lite foton på mig och Amanda :)
Bilder kommer!


Linda ♥#4

Foto: Jag|Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

Det känns som om jag vill skriva hur mycket som helst, bara låta fingrarna brinna. Men någonstans tar energin slut.. Godnatt ♥

Glad, och jag älskar det!

Kopiering förbjuden!

Imorgon är det skola igen, inte alls jobbigt faktiskt. Känns helt okej! :) Ny duschad sitter jag här och försöker leta reda på någon film att somna till nu när inte älskling ligger bredvid mig..

Foto: Jag|Redigering:Jag|Kopiering förbjuden!



Mysig 1års dag/kväll!

Kopiering förbjuden!
Igår firade jag och hjärtat 1 år tillsammans, det va underbart! Vi åkte till hans stuga och hade med oss massor av god saker! :)

RSS 2.0