Slagskämpen!

Foto: Jag
 
Jag har precis skrivit klart en bokrecension, jag recenserade boken Slagskämpen, otroligt bra bok! Jag själv har aldrig varit så uppslukad i en bok som nu.
 
Handling: Slagskämpen är berättelsen om Mikey Walshs uppväxt i 80-talets England. Redan innan Mikey kom till världen var han far fast bestämd att sonen han väntade på skulle bli boxare. Talang och presigefyllda titlar fanns i släkten och för Mikeys far var sonen framtid redan utsagd, en framgångsrik boxare var det enda tänkbara. Mikey ville annat. Gång på gång gör han sin far besviken och snart övergår de fostrande slagen i strukterad misshandel vars enda syfte är att ge utlopp för faderns egna aggressioner.
 
Som tonåring insåg Mikey att han var homosexuell, något oyänkbart för en zigenarpojke, och som femtonåring tvingades han välja mellan sin familj och den främmande världen utanför.

Utomhus!

foto: Jag|kopiering förbjuden
 
Oredigerade bilder från idag.
 
Väldigt skönt med en ledig dag såhär mitt i veckan, dunderförkyld som jag är kommer nog jag inte vistas länge till utomhus, en kopp te och film känns mer bekvämt! Jag hade för övrigt en bra kväll igår, umgicks med kompisar och fick även se en och en annan brasa.

RSS 2.0