Tisdags kväll!

 
Hade nationella prov idag i SO, del 2 imorgon. Det var svårare än vad jag trodde att det skulle vara men det kändes ändå helt okej när jag var klar, får se hur det går imorgon. Tiden går så otroligt snabbt när man sitter där och väl kommit igång, 2 timmar susar iväg och sen blir man plötsligt lite stressad.
 
Igår beställde jag hem en klänning som jag troligtvis kommer att ha på mig på skolavslutningen, jag har egentligen en klänning som jag tänkt att jag skulle ha, men hittade en som var mer åt mitt håll och som jag faktiskt tyckte var väldigt fin. Får hoppas att den sitter bra, då jag aldrig beställer hem kläder från internet, för jag helst vill testa och känna att de sitter bra!
 
God natt! ♥

På besök i ladugården! #3

 
 
Foto & Redigering: Jag|kopiering förbjuden!
 
Idag har varit en skön och härlig dag, jag gruvar mig en aning inför kommande vecka, då det är nationella prov och allmän stress.

Konfirmations bild!

Kopiering förbjuden!
 
Hittade en bild på mig själv ifrån kyrkan när vi konfirmerade oss, i maj förra året. Tiden går så snabbt.

På besök i ladugården! #2

 
 Foto & Redigering:Jag|kopiering förbjuden!
 
 

Dag 3 på Gran Canaria!

Foto & Redigering: Jag|kopiering förbjuden!
 
Ska börja lägga upp mina resebilder igen!
 
Restaurangen heter Pika Pika, den här restaurangen var jättemysig och hade jättebra personal, här serverade dom olika sorters tapas och det var hur gott som hellst!! Bra slogan hade de också..

På besök i ladugården!

Foto & Redigering: Jag|kopiering förbjuden
 
Var hem till moster i lördags och hälsade på, hade kameran min med mig.

Helgens nöje!


Foto: Jag och mamma|Kopiering förbjuden!!
 
Då var vi igång!! Årets medeltidsklänningar är gjorda och redo att användas sista helgen i maj, då det är medeltidsmarknad i Leksand, ser fram emot det! Jag och Minde sydde våra klänningar i lördags och det blev en heldag med symaskin och bara umgås, så mys och så roligt. Vi hade bara tyg när vi började vid kl 10 på förmiddagen men sen kl 6 på kvällen hade vi 2 klänningar!
 
Sista lov dagen idag, känner att jag laddat på mig lite energi, men den kommer snabbt försvinna. Ser inte fram emot skolan någonting, längtar bort. 
 
kram♥

RSS 2.0