Hakuna matata bitch.

 

Sånt man saknar

 kopiering förbjuden!

Leave me behind

 

Sovmorgon!

Idag har jag fått sovmorgon och börjar inte på praktiken förns efter lunch, vi ska på ett möte på eftermiddagen så då fick jag vara hemma på förmiddagen. Men ni ska ju inte tro att jag har sovit fram tills nu. Jag ställde klockan på halv 9 men vaknade vid 8 och gjorde mig en mysig och god frukost och nu har jag satt mig med lite uppgifter från skolan som hitils går hyfsat bra! Snart har hela 2 veckor på praktiken gått och sista veckan nästa vecka.. det är helt sjukt hur fort tiden går!
 
 

True shit from Svalbard




Går du i tankar?

Idag var jag och mamma till Mora för att hitta ett par nya jeans åt mig. Men, jag kom hem med en sommarklänning, hehe. Så nu längtar jag efter sol och värme!! Imorse var jag ut på en långpromenad med Diva, jag tränade mig själv att gå i skogen utan att mamma var med. Jag vet inte varför, men jag får en massa tankar att en björn ska komma och käka upp mig, har haft svårt att gå i skogen själv i ett par år men idag gick det faktiskt bra!!
 
Ikväll ska vi äta riktigt god mat här hemma, älgkött och en massa gott till det! ♥
 
bild från weheartit.

Från det till något annat

Idag var en väldigt intressant dag på praktiken, samverkansrådet hade möte och tog upp många intressanta frågor! 
Jag ligger just nu för mig själv i sängen och kan knappt släppa blicken från tv:n, jag sappade igenom alla kanaler och hittade en jättespännande film, The day after tomorrow. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, inget planerat. På Söndag väntar åter igen jobb i Sälen, det känns bra!
 
Igår fick jag komma hem ca en halvtimme tidigare än vanligt, och jag hann ta en promenad med Diva innan solen gick ner, det var underbart! Jag bjuder därför på en bild från instagram.
 
 

slappnar av



Efter en långpromenad och ett pass på cykeln så lägger jag mig i ett hett bad. Ljuvligt enligt mig. Imorgon blir en lång dag på praktiken, vi ska upp till Idre. En spännande dag att se fram emot!!

God morgon dag 3!



Redan två dagar har gått nu på praktiken och jag kan nu avgöra att allt känns toppen! Jag valde det rätta stället för mig. Idag ska jag få fortsätta kolla igenom en undersökning som är otroligt spännande, sen blir det ett och annat möte idag också. Jag kan även berätta att jag har hittat min plats här i huset. Det är i köket bredvid de otroligt fina fönsterna, mitt kontor!!

Godmorgon!



Jag vaknade tidigt idag och det känns väldigt bra. Jag och mamma ska strax åka ner till Mora en sväng för att handla lite nödvändigt. Igårkväll var vi på hockey och kollade när Älvdalen tog hem segern, skoj! Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, eftersom jag ska upp tidigt för att åka till Sälen och jobba på söndag kommer det förhoppningsvis bara bli mys framför tvn.

Supernova

Jag sitter just nu i skolan och tänker på hur skönt det skulle vara att få vara hemma i soffan med en te-kopp och en filt. Det är torsdag idag och det känns. I helgen väntas mys och vila hoppas jag, innan jag på söndag ska jobba igen. Sen väntas ju praktik i 3 veckor som sagt, spännande!
 
 
 

Planerings time



Lämnade min dator i skolan idag då jag tycker det är en börda att bära den upp och ner för backarna. Jag skriver därför från mobilen. Just nu sitter jag och försöker att planera inför de kommande 3 veckorna då vi ska ha praktik. Vi har fått uppgifter idag som vi ska fixa under praktiken och just det håller jag att planera. Jag vill ha klart för mig hur och när jag ska göra dessa uppgifter. Det känns väldigt behagligt att ha praktik i 3 veckor så jag får komma ut på något annat än det vanliga!

 
 
 
 

Brorsorna

I slutet av sommaren åkte jag och mamma och hämtade hem två nya familjemedlemmar. Två kattungar! Katterna kommer från samma ägare som vi hämtade Tusse, dessa två bröder är Tusses systersöner. Det har nog aldrig varit så myckert fart här hemma nu i höst med två nyfikna kattungar. Haha, jag kallar dom fortfarande för kattungar även fast dom är över ett halvår gamla.
 
Turbo (kopiering förbjuden)
Diesel (kopieringförbjuden)

Sankt Klara Kyrka

I höstas var vi på samhällsprogrammet till Stockholm på studieresa. Jag fick då chansen att skåda denna mäktiga kyrka!

True

 
 
 

Ställde mig själv framför kameran.

 
kopiering förbjuden!

Instagram pics

Jag börjar bli himla nöjd med mitt sovrum. Bara jag är färdig ska ni få se resultat.
 
 
En dag bestämde jag mig för att städa garderoben. Resultatet blev att jag hittade min favvo skjorta!
 
Jag & min systersson på hans 1års dag.
 
Jag & hunden gick ut i skogen för att hitta lite svamp.
 
Fjällvandring i höstas med skolan. Första gången som jag fjällvandrade och absolut inte sista!
 

Back to School

Nu sitter jag här igen, vid skolbänken. Fick skjuts till skolan av en fin människa så jag slapp åka någon tråkig buss idag. Jag hade extrem ångest igår kväll inför skolstarten, men nu när jag väl sitter här känns det bra att vara tillbaka till rutinerna och att träffa alla personer här på skolan som jag inte har sett på flera veckor.

 

Jullovet kan jag sammanfatta såhär: Underbart!
En resa till Svalbard, firat minijul hos storasyster med familj och släkt, tagit det lugnt, firat nyår, ätit väldigt god och mycket mat, kollat på bio, umgåtts med vänner, varit uppe natten lång, bakat, tränat mm.

 

 
 Denna klänning hade jag på mig på nyårsafton. 
 
Julgranen inne i kyrkan på Svalbard. Den här granen har de fraktat från fastlandet eftersom det inte finns några träd alls på Svalbard. 
Kopiering förbjuden.

Dans hela natten lång

Gårdagskvällen blev verkligen lyckad. Väldigt god mat serverades och bra musik och underhållning. De tidigare åren har jag brukat gått hem efter middagen, då de flesta brukar bli dryga av alkoholen, men inte den här gången. Jag dansade och hade så jäkla kul, svetten gick inte direkt att gömma och tiden bara rann iväg, helt plötsligt var klockan 3 och bandet började att plocka ihop sina grejer.
 
Jag kom i säng vid 4 ungefär men för att inte sova bort hela dagen satte jag väckarklockan på 10. Det var nog bra eftersom jag ska ta mig upp till skolan som tar start imorgon. 
 
jag som tror att jag är cool.
 
Efter middagen bjöds det på show
 
Jag fick äran att dansa sista dansen tillsammans med V.
 
väldigt dåliga bilder tagna med mobil
kopiering förbjuden. 

Under the sun

Har fixat i årdning håret nu i brist på annat att göra. Su nu sitter man här halvt fördig för att gå på kalas, BARA 4 timmar kvar! Jag hoppas att det blir god mat, jag älskar att gå på kalas med god mat. 
 
kopiering förbjuden
 
 

En söndag

Sitter uppe på rummet och jag har varit så pass smart så jag har fått till ett par högtalare, jag spränger nog snart övervåningen. Så gött med hög volym. Ikväll väntar den årliga Fifflarfesten här i byn, där vi firar dem som fyllt jämt under 2013. Känner mig inte så taggad för min kropp är verkligen inställd på söndagsmys. Hoppas jag kan tagga upp mig själv lite när jag ska sätta igång och prova lite kläder! 
 
kopoiering förbjuden

Här för att stanna?

Jag känner mig otroligt sugen på att börja blogga igen. Jag har bara känt mig omotiverad tack vare att jag är så dålig på att få bloggen så som jag vill.. haha. 
 
Det är en sak jag vill skriva om i just det här inlägget. Jag vill berätta för er att jag firade jul på Svalbard, kan ni tänka er? SVALBARD!? Hur jävla coolt som helst. Svalbard ligger nästan i nordpolen och där har jag varit. Jag är så glad över att jag följde med dit, det är verkligen inget som jag ångrar och definitivt en resa jag kommer att bevara långt inom mig. Jag vill åka dit igen. 
 
När vi var där var det mörkt dygnet runt, en annorlunda och väldigt konstig kännsla. Jag kunde ibnte riktigt förstå om det var morgon eller kväll. Vi landade med flygplanet kl 1 på dagen i Svalbard, och det var verkligen kolsvart ute. Helknäppt. På Svalbard är det verkligen en häftig miljö, det är jättehöga berg som omringar byarna, men det tråkiga var ju att det var alldelens för mörkt för att få med det på bild. Men det är något jag kommer att komma ihåg, men aldrig kunna förklara så att någon förstår hur jäkla häftigt det var. ÅK DIT! 
 
En sjuk grej på Svalbard är även att det finns fler isbjörnar än människor där, så coolt att jag har varit där isbjörnarna regerar. 
 
Här ser man tydligt hur vi flyger från ljuset in till mörkret. (kopiering förbjuden)
 
Bild från museét i Svalbard. Visar vilka djur som finns på Svalbard. (kopiering förbjuden)
 
En jättedålig bild från när vi såg renar som letar föda i byn. (kopiering förbjuden)
 
 
 

RSS 2.0