Home again

 
Har kommit hem från en arbetsdag i Sälen. Dagen har kännts bra men det kändes ännu bättre när jag var påväg hem. Hehe. Imorgon är det återigen en ny vecka, jäklar vad det går snabbt. På tisdag väntar en heldag i Falun på UF DM, de ser jag framemot! ★
 
 

Fina vårdag!

Jag och Viktor tog med oss hunden på en promenad ner till älven och det var verkligen härligt i det underbara vädret som varit idag. Imorgon väntas jobb igen och även det känns bra. Det är bara att hoppas på att min mobil ställer om klockan automatiskt, så det inte blir helt fel imorgon.. Just nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt, jag ska nog göra en kvällsmacka och sen slå på någon film som jag kan somna till. Jag vill bjuda på några bilder ifrån älven. Var rädda om varandra och sköt om er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag ★



Att komma hem tidigt och gå en promenad med hunden, det är lyxigt. Jag ligger och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan hänga tvätten. Sen ska jag nog duscha. Inget planerat i helgen förutom jobb på söndag, jag hoppas på mycket mys och fint väder. Kanske grillat hade varit gått ikväll? Lät inte dumt. Hoppas ni får en bra fredagskväll och återigen ta hand om er!

sovmorgon - frukost



Idag fick jag chansen till sovmorgon. Jag gick upp en timme senare och åt en god frukost, idag fick det bli madelgröt. Älskar att kunna lägga tid på frukosten. Snart är det dags att gå ner till bussen, som tur är så har jag sällskap. Igår blev det ett ben-och magpass, jäklar va bra man tränar när man är på dåligt humör. Men hoppas att jag kan hålla mitt humör uppe idag, det är ju snart helg! ★

Just nu

Det här känns så skumt, jag sitter just nu och ska spela in mig själv, när jag pratar på engelska dessutom. Men antar att det är bra att höra sig prata då man hör hur man själv låter. Jag har suttit nere i köket ett tag och spelat in men det är hopplöst, varje gång jag läser sista raden så skäller hunden eller så kommer katten och dundrar in i mikrofonen. Jag ska nog ta mig en bit mat, några kilo djupa andetag och sen gå och stänga in mig på övervåningen. 
 
Ikväll väntar återigen ett träningspass. Det känns bra.

In this mood

kopiering förbjuden. 

Ny vecka!

Idag är det återigen måndag. Jag känner mig glad och är så tacksam över att helgen blev så bra. Vi hade förresten premiär grillning i lördags, det var underbart gott! Jag hoppas att hela veckan kommer att vara bra och att det kommer att kännas enkelt att stiga upp för att gå till skolan. Vädret är ju dessutom helt amazing, jag håller mina tummar för att det ska se ut så här under en längre tid, humöret är på topp när solen är framme! 
 
 
 

Godmorgon!



Jag och mamma ligger ute i stugan och har nyss vaknat. Ute är det redan strålande sol och underbart fint. Idag hoppas jag på en lång och god frukost, som den frukost människa jag är. Senare idag blir det nog att åka ner till big city för att uträtta några ärenden.

En bra dag





Jag sitter i denna stund hos storasyster, kom hit tidigare tillsammans med mamma och storebror och vi har ätit god middag. Pappa med flera är här också, de känns bra. Ska vara hos syster under hela helgen och på söndag ska vi fira mormor i förskott då hon fyller år på tisdag. Hoppas ni har en bra fredagskväll och ta hand om er! ♥

Internationella downs syndromdagen

 
Idag bär jag udda sockor, gör det du med! ♥

Bilder från semester 2010

kopiering förbjuden

så här känner jag

Hittade en bild från 2009, den passade perfekt för dagens humör. 
 
kopiering förbjuden
 
 

Deprimerad

Varför blir det alltid att man får lust att skriva ett blogginlägg när man är deprimerad? Kanske man vill att någon ska tycka synd om en. 
 
Jag vaknade med en väldigt god och bra känsla, jag gick upp tidigare för att äta en god och lång frukost. När jag senare kom till skolan vände humöret helt. Jag vill bara hem nu och att det ska bli helg. Allt känns så meningslöst. Jag lyssnar på musik som får mig att tänka på personer som får mig lycklig, det hjälper iallafall lite, tack för det. 

Liten Diva

kopiering förbjuden

Skön dag

Ligger just nu i soffan efter en förmiddag med fiske. Det var anordnat friluftsdag idag men fick avbryta på grund av dåligt väder.. Kroppen känns mörbultad och fingrar och tår håller på att få tillbaka känseln och värmen! Jag fick iallafall en liten fisk, de va ju bra. Snart är det helg och jag har beslutsångest.

Godnatt.




Torr asfalt och ett leende!

 
 

Ledig - frukost



Det bästa med att vara ledig är att äta en lång och god frukost. Idag blev det kokos-och chokladgröt, himla gott! Bara jag har ätit ska jag ta med hunden på en långpromenad i detta fina vädret som det bjuds på idag.

Snart är det helg!

Jag vill bara säga att jag är lycklig osv. Har fått till ett härligt gäng som ska gå och käka glass sen! Jag älskar att vara glad.
 
 
 

Pigg och glad

Idag känner jag är en bra dag. Även igår blev en superbra dag tillslut. Jag älskar när våren är här och det sprutar med glada och positiva känslor i hela kroppen. Jag har setat i skolan sen kl 8 även fast vi börjar 10, jobbar in lektionen som är imorgon så jag kan vara ledig imorgon, det känns otroligt skönt då jag ska jobba på söndag, då kan man ju säga att jag får en hel helg ändå! Slutar förövrigt tidigt idag, jag ska se om jag hittar någon som har lust att gå och äta första östängsglassen med mig..
 
 
 
 
 

En dag

kopiering förbjuden

Busy doin' nothin'

 

Efter en lång dag



Imorse kände jag att det var dags att ta fram lite vårkläder. Jag ångrar mig inte. Även idag bjöd på ett jättehärligt väder! Efter denna långa dag ligger jag nu i ett varmt bad. Det behövdes verkligen. Hoppas att morgondagen bjuder på lika mycket sol och värme!

Finaste




Idag är det måndag

Jag sitter just nu redo för lite spanska. Idag känns som en bra dag, jag vaknade upp bredvid Viktor och åt sen en supergod frukost, en bra start på morgonen brukar ge en bra dag! Jag funderar på att åka en sväng till Mora idag, om jag orkar efter skolan kan det nog bli så! Jag känner förövrigt att jag har träningsvärk sen skidturen igår, underbart! Nu börjar lektionen, adios!!

Min fina helg

Jag har haft en superbra helg och det tillsammans med några underbara människor. Idag var jag ledig från jobb i Sälen och det har varit superskönt att få ha hela helgen ledig. Igåkväll åt vi middag nere i Gumgården och det var väldigt mysigt och gott! Idag fick jag och Viktor en spontan idé så vi åkte ner till Oxberg med längdskidorna och åkte en sväng, jätteskönt i det härliga vädret! Nu ser jag framemot en skolvecka och hoppas den blir bra. Endast 5 veckor till påsklov, nu krigar vi på!
 
God middag nere i Gum.
Jag och Viktor i längdskidspåret!
Fin utsikt, det är ju faktiskt Blyberg på andra sidan!
 
(kopiering förbjuden!)
 

Tillbakablick i mapparna

kopiering förbjuden

Dags igen!

Nu har en vecka med sportlov tagit slut. Jag tycker det känns helt okej att börja skolan igen, jag älskar att komma in i rutiner igen efter ett lov med dagvildhet och ''göra vad jag vill-känsla''.
Hoppas att våren snart kommer till oss, bästa årstiden på året, men just nu känns det väldigt långt borta eftersom det idag har snöat mer än en decimeter och just nu fortfarande snöar ute. 
 
Nu ska jag försöka slappna av till en film innan jag somnar, det bästa efter en lång dag med jobb. ♥
 
kopiering förbjuden
 

RSS 2.0