Promenix!

instagram bild, kopiering förbjuden!
 
Har precis kommit in efter en härlig promenad, våren är på gång! Idag har jag inga planer, får hoppas att det blir bättre idag än igår då jag gjorde absolut ingenting sen så jag hade ångest över det.. haha.
 
 

känner mig trist...

bild från Instagram, kopiering förbjuden!
 
hela jag känns trist, bloggen känns fruktansvärt trist. Fan. 
ska hitta energi. 

bokrecension!!



haha snee bild..
jag ska skriva lite på recensionen, den ska inte vara inlämnad förns i mars men lika bra att starta nu så man slipper ha ångest sen ;) idag ska min fina mamma göra en god middag, lax. Och eftersom det är alla ♥ans dag idag så blir det även efterrätt!!

bye!

Kopiering förbjuden!!
 
Bjuder idag på en bild på mig och syster när vi snorklar i havet vid Gran Canaria, mycket vackert!! ♥
Idag har jag gjort klart alla nationella prov i svenska, diskutionen idag blev bättre än jag trodde, mycket spännande!
 
kram!

sista för idag blir en sötnöt!


Nybadad!

Har precis stigit upp från ett hett bad, fyllde på en omgång till när vattnet började bli kallt, så jäkla skönt, avslappnande! Väntar på att klockan ska slå halv 8, då är det Farmen på tv. Så dåligt egentligen, men ändå så kul..? Personerna är ju helt pantade. Brukar ni se på Farmen? Vem hoppas ni ska komma till final? :)
 
Imorgon är det nationella prov, sista i svenska som sagt. Känns helt okej. Hoppas bara att jag får sova hela natten och vara utvilad till imorgon bitti.
 
Godnatt, om jag inte skriver något mer senare ♥
 

Dag 2 på Gran Canaria! #4

Vart man än kom så var husen alltid lika vackra
Mysiga gränder
Härlig bygnad med massor av blomster
Underbar sandstrand som jag och mormor vilade vid

♥♥

kopiering förbjuden!
 
haha en utdragen bild från Instagram. Killen sitter och kollar på jaktprogram, hoppas vi ska gå och lägga oss snart! Imorgon börjar en ny vecka, får se vad den har att bjuda på.
 
Godnatt! ♥

Dag 2 på Gran Canaria! #3

De flesta butikerna var oftast smockade med grejor
Syster och mamma
Smycken och väskor i mängder

Tionde februari

Hej! 
Klockan har precis slagit 15.00 och här sitter jag med pyjamas på mig, hehe.. Så blir det näst intill jämt när Viktor åker ut och jagar, då vet jag inte vad jag ska hitta på. Har bakat idag iallafall, blev två st Foccasia, jättegott! Just nu sitter jag och fixar mer bilder från resan, förlåt för att det tar så lång tid! 
 
Den här veckan har vi haft två nationella prov, de två första. I svenska, en läsförståelse och en uppsats. Det kändes bra i kroppen båda gånger jag lämnade in, det är ett bra tecken, eller?
I svenska har vi ett nationelt prov kvar och det är typ ''tal delen'', vi ska sitta i grupp och diskutera, alla får olika ämnen att diskutera om. Tror jag. Nu kommer vi i 9an ha nationella prov fram till sommarlovet, som det ser ut på grovplaneringen. Samlar styrka emellanåt.
 
Hoppas eran helg har bestått utav lycka och kärlek, det har min.

Dag 2 på Gran Canaria! #2

En fin bro över ån i Puerto de Mogan
Underbart fina blommblad som fallit till marken
Monster liknande men ändå väldigt vacker blomma
 

RSS 2.0