Linni! ♥



så kär i hennes låtar och röst! Hoppas verkligen att hon går vidare i Idol nu, annars kommer jag aldrig mer kolla på idol! Hon är sig själv, och jag tycker hon är skit snygg! 

Glädje! ♥


Foto: Jag|Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

tycker om den här bilden starkt!

Amanda & Tinkerlina ♥


Foto: Jag|Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!


Hos Johanna för styling!

Sitter hos johanna och poppar musik för fullt, eldansen kl 8. Ingen aning om det kommer va roligt, men en sak är säker, det kommer bli kallt!
love to Johanna och Amanda! ♥

snabb uppdatering!

Om en stund kommer Amanda upp hit med hästen. Ska fotografera lite när hon rider, bilder kommer upp någon annan dag, söndag kanske.
Ikväll ska vi ha film kväll med trevligt folk, dom bästa i världen faktiskt!
Imorgon är det eldfesten i parken, ska dit och se om det kan vara nå kul :)

hejsvejs!


Ju mer dom spottar på mig,


Foto: Jag|Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

desto snabbare kommer jag att blomma!

We♥It

Godnatt finingar! ♥

Vandringen

Kopiering förbjuden!

Vandringen idag var helt okej! Lagomt drygt, vet inte hur långt vi gick, men det var iaf lagomt! Blev inte många bilder eftersom jag hade sämsta kameran med mig..
Sitter i sängen och övar tyska för fullt, börjar greppa lite iaf. Snart kommer min älskling hit, hoppas det blir mys med någon film kanske? :D Det skulle jag tycka vara väldigt skönish!
Ha det bra!
/emmaa

Just nu & Chaplin

Foto: Jag|Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!
Hejhej, som ni ser på första bilden så har jag förflyttat min dator till fotöljen som står i hallen uppe vid balkongen för jag orkar inte sitta inne på rummet idag. Tränar tyska glosor ska jag göra också, känns trögt att bara öppna boken.. För övrigt mår jag bra och känner att livet har en mening. Imorgon är det vandring som gäller i skolan. Skojsigt, vad jag vet så är det roligt folk som valt vandring (vi har egentligen friidrottstävlingar imorgon men man fick välja att vandra istället) så det kommer nog bli toppen om vädret vill vara på våran sida!
Usch.. två katter har nu tagits från våran gård på grund av något som heter vingelsjukan.. (ni med utekatt borde läsa om sjukdomen på nätet) Först Tusse och nu Chaplin :'( Hade en fin liten begravning för Chaplin idag, fy tusan vad sjukt att något så bra helt plötsligt kan försvinna! Tusse gick till skogs och kom aldrig mer tillbaka.. :(
skriver mer senare eller kanske imorgon, kram! ♥
/emmaa

Johannas place!

hejhalopp! today är jag glad!
fritte ikväll. bäst!

helluu


Kopiering förbjuden!

va trött jag blir.. har någon sorts inflamation i kinden så det gör ont som f'n. Sitter och trycker i mig te med honung för att jag känner att halsont är på väg. suck.
imorgon är det skoljoggen, jippie. usch va allt är neggativt nu för mig känner jag, att ha ont tar på krafterna, men jag har min älskade pojkvän som jag älskar mer än allt annat! ♥

We♥It

We♥It

svamp


Foto: Jag|Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

Nalle ♥


Foto: Jag|Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

Hittade min söta nalle jag fick i julklapp. Så den satte jag i fönstret, söt liten sak det där ♥

Ny städat rum!


kopiering förbjuden!

Yeah, klar med städningen! Jag skulle ha tagit en bild före också.. men det tänkte jag inte på i rätt sekund. Skönt att ha rummet städat, men inom några dagar behövs det nog göras igen! ;)

Regnet öser ner!

Klockan är över fyra och här sitter jag med pyjamasen fortfarande på mig, men det är väl helt okej en söndag när det regnar? Det tycker iallafall jag! Mammsen kom nyss hem med lite choklad åt mig som jag bad henne köpa, har varit jätte sugen på det i flera dagar. ♥ 
Just nu funderar jag på om jag kanske ska ta och städa lite på mitt rum, eller om jag ska låta soffan vara min vän idag. Jag känner då iallafall inte för att gå ut i det här vädret! Imorgon efterskolan tar jag nog bussen till mora för att inhandla lite kläder, om jag hittar något intressant.

Ha en mysig söndag allihopa! ♥

/emmaa


Doris


Foto: Jag|Redigering:Jag|Kopiering förbjuden!

världen är ful ibland.

men utan motgångar finns inga framgångar.

höst ♥

Foto: Jag|Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!


kopiering förbjuden!

Finns det någon gräns för hur underbar en människa får vara?
En osynlig, genomskinlig linje som talar om fastän ingen hör.
Oavsett svaret
oavsett det finns någon linje
Vart gränsen än går
så har du överskridit den rejält.

Diva ♥#2

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kopiering förbjuden!

Diva ♥

Foto: Jag
Redigering: Jag
Kopiering förbjuden!

Vart jag mig i världen vänder!


Foto: Jag
Redigering: Jag
Kopiering förbjuden!
Hej, nu var det ett tag sen! Vet inte riktigt vad det är med mig nu för tiden.. inte tagit ett endaste litet kort på hela förra veckan..
I helgen va jag i Falun med härligt folk! Verkligen jätte trevligt! usch orkar inte skriva nå mera nu, vädret gör mig lite trött tror jag..
/emmaa

RSS 2.0