Bildbomd från maj 2012!

Foto: Linda|Redigering:Jag|kopiering förbjuden!
 
Kollade igenom mina mappar på datorn och såg att det var många bilder jag inte visat. Här är fler bilder på mig och hur jag såg ut på min konfirmation, prydlig och dyr älvdalsdräkt, såå vacker!

börjar få panik!

vill söka sommarjobb, NU! vill inte jobba åt kommunen då det är väldigt dåligt betalt, visst bättre än inget, men vill kunna ha kul samtidigt som jag arbetar.

jag funderar och funderar.. jag hade ju tänkt vara ute i god tid, det sket sig.

första dagen på länge..

kopiering förbjuden!
 
Idag är första dagen på länge som jag inte har något att göra efter skolan, har annars haft prov att plugga inför. Igår ställde jag frågan till min klassförståndare hur hon kan säga att vi aldrig har många prov samma vecka, när vi förra veckan hade 4st (5 med inlämnings uppgift), hon kunde inte svara på de. Hopppas det då kan bli någon ändring! 
 
Idag hade vi nationella prov i NO, biologi. Arg och sur var jag, men tror det gick bra ändå, förhoppningsvis. Orkar inte bry mig längre om hur det går för mig i NO. Längtar mer och mer bort. Bort från den här skolan som jag en gång förut tyckte var den bästa, nu börjar jag drömma om verkligheten. Längtar till gymnasiet och hoppas då att jag ska få bli behandlad som en människa och inte en individ. Men innan detta, så hoppas jag att en underbar sommar snart kommer att komma, låt det bara inte gå alldelens för snabbt, jag vill hinna umgås med min klass ♥

känslor.




monday!



bild från instagram, kopiering förbjuden!

Helgen gick otroligt fort, men har hunnit med mycket, framförallt har jag varit ute i det fina vädret som var hela helgen!

Jag ligger i soffan nu när jag egentligen skulle ha passat på att plugga. En hel del att göra i skolan, 4 prov denna vecka. Suck.

RSS 2.0