Tillbaka?

hellu ni där, hoppas allt är bra med er! Jag har ju varit ''borta'' från bloggen ett tag nu tack vare otroligt dålig inspiration och ork, jag har massor med bilder som jag vill visa er men datorn krånglar varje gång jag ska försöka lägga upp dem. Jag ska hitta orken sen bara jag har fått levt ett tag. 
 
I måndags kom jag hem från en mini semester med pappa och syster. Vi var en sväng till Hälsingland och träffade farfar och lite andra släktingar. Vi var också till ställen där vi jämt var förr. Det är en dröm som slagit in när vi åkte dit igen. Jag ville inte hem heller.. jag känner att eftersom pappa kommer därifrån, vill jag vara där också. Jag vill ta över huset där han var som liten. En dröm bara. 
 
Just nu sitter jag hemma hos killen och kände att jag behövde skriva lite. Kanske ta mig en kopp te. På fredag blir ett en liten camping utflyckt nere vid älven med killen och lite kompisar, och husvagnen såklart. Hoppas nästan på regn för det är då det är som mysigast med husvagn! 
 
Jag saknar en massa människor och jag känner att sommaren inte kommer räcka till.. eller föresten det här är fasiken ingen sommar! Skolan kan faktiskt få komma och ta över snart, jag vill träffa alla dessa underbaringar! Jag börjar nian och har ångest över att jag inte vet vart jag ska gå någonstans!? Jag borde fan skärpa mig, törs inte flytta här ifrån för det här är ett underbart ställe att bo på ju. 
 

RSS 2.0