Vad vore jag utan dina andetag?

Foto: Cissi| Kopiering förbjuden
mitt upp i allt skit blev lördagen en magisk dag!
en sagolik dag!
♥♥♥♥♥♥

jag känner mig osynlig

hade tänkt att det skulle vara bild här. Orkar inte bråka med datorn just nu!
allt fortsätter som vanligt, snart sommarlov och med det menar jag att det är ett helvete för oss elever. 3 prov den här veckan, jag får hjälp, men förstår inte ett dugg.
även fast jag har otroligt mycket att göra i veckan med skolgrejer, tar jag mitt gäng imorgon och åker till mora, jag känner för det, då gör jag det! Tack underbaringar för att ni finns! ♥
vart är jag påväg? ska jag låta de få gnaga sönder mig tills jag inte orkar stå nå mer? Nej de tänker jag inte! snart växer mina horn ut och då j.vlar!

fix..

håller på att fixar lite med bloggen.
är inte klar och tar nu en paus

gaaaaaaaaaaaah




dagen i skolan har varit rena helvete. Känner bara att jag vill skrika högt i ditt ansikte att du är ett svin. du är ett svin.

jag vill inte tänka så... varför gör jag de?
är det okej att tänka så
usch, nu orkar jag inte mer


We don´t celebrate sundays

Foto & Redigering: Jag|Kopiering fölrbjuden!
Nu har jag inte skrivit på länge, jag har haft mycket att skriva om, men jag har inte vetat hur jag ska skriva. Jag ger det ett försök.
Den här veckan som har varit har jag varit på praktik. Jag valde att vara med fotografen och egen företagaren Maria. En guld person! Veckan har varit intressant, jag orkar inte fördjupa mig i att berätta vad vi gjort och sådant, det kommer kanske en annan gång!
Inför skolan imorgon känner jag mig närvös, varför gör jag det? har aldrig gjort det förut. Vi går till onsdagen och jag ska klara det här utan att halka någonstans på den korta vägen. Prov på tisdag och självklart tog jag inte hem grejerna innan praktiken, nu får jag skylla mig själv, igen.
hoppas ni har det bra! ha en mysig söndagskväll! ♥ / E

rosor från käraste ♥


Foto & Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

Livet är inte lätt för
någon av oss.
Varför skulle det vara de?
Vi måste vara uthålliga
och framför allt
lita på oss själva.
Vi måste tro
att vi passar för något,
och att just detta
också ska förverkligas,
vad det än kostar.

RSS 2.0