jag känner..


Kopiering förbjuden!

vad känner jag egentligen..?

alltså, skit i va andra tycker helt enkelt, okej??


KOPIERING FÖRBJUDEN!

nu sitter jag här, jag och min rosa jättestora te kopp! ♥♥
varit själv ett tag nu, inte okej. Känner mig rastlös men saknar ändå lust att göra någonting när jag är själv. Önska mamma inte slutat så sent. Ska nog lägga mig snart och kolla på solsidan eller något sånt. Haha dystert det lät när jag läste igenom det, ni kan få en glad smileys bara för de, :D

Hare så jävla gött! ♥♥♥
/emmaa

Me gusta ♥


KOPIERING FÖRBJUDEN!!

You are more than you think!


Foto & Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!


Lördag, yey.


Kopiering förbjuden!

Godmorgon! Kände att jag behövde sömn så jag lät mig själv sova till 11 idag, skönt! Jag ska nog snart ta och göra mig en morgon smoothie, undrar hur jag ska göra den.. kommer nog på något suveränt! Hörs senare maby!

/ emmaa♥

Hjälm är sexigt, ok?



VIDEON FRÅN HANNA!

Hade skridskor idag på idrotten, kulkul! :)

förlåt för att jag inte lägger upp några bilder knappt.. hittar ingen tid för att fota. Men det kommer! ♥

Kram!

Bilden talar

                                

                                                                                               We ♥ It

dusch sen säng!


I love us


Kopiering förbjuden!

Jag tappar intresset nu när bloggen inte gör som jag vill.. Får inte tillbaka den till mitten.. tips?

Det känns som om jag snart kommer tröttna på skolan.. även fast jag inte vill så blir det att jag inte lyssnar lika mycket på lektionerna.. jag är nöjd med betygen som jag fick innan jul, men jag vill högre! För att kunna komma högre upp behöver jag en kick i arslet tror jag. Jag är så himla glad för alla personer jag har runt om mig i skolan som bara finns där och gör allt så mycket roligare och bättre, fast jag saknar Håkan, världens bästa Håkan! Jag vill ha han där när jag är i skolan, han hjälpte mig så mycket med att klara av skolan.

Jag tror jag behöver åka hem till min syster snart, vara där och hoppas att hon kanske kan ge mig den här kicken som jag behöver. Måste. Måste åka dit snart! ♥

:O

ÄR BLOGGEN PÅ SIDAN FÖR ER??!

Tips till er som vill vinna en dator!


Länk till tävlingen: http://blogg.se/bloggpanelen-microsoft

Foto & Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

Jokk. Från vildmarken. Av äkta bär.

Kopiering förbjuden!
Har precis hävt i mig nå piller från doktorn, har lyckats fått urinvägsinfektion, suck..
Sitter med en vattenflaska fylld med tranbärsjuice, känns som jag inte orkar mer snart, tar och kollar på en bra film och hoppas på en bättre sömn inatt.
Godnatt ♥

Svar till Anonym!

Anonym om Lek i snön :D:
har du och din syster likadana kläder eller var det du på alla bilder? haha (:
Svar: Nej vi har samma färg på byxorna bara, och jag har en blå jacka och min syster en lila. Man såg inte skillnaden så mycket på jackorna men där haru svaret! :D

Syster, jag älskar dig!

Foto & Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

För er som också älskar hembakat!


Foto: Jag


Frukostbullar 28st

50g margaring eller smör
5dl vatten eller mjölk
1pkt jäst
1-2 tsk salt
6dl rågsikt
ca 7dl vetemjöl

Smält matfettet i en kastrull. Häll i vätskan och värm till fingervarmt. Lös upp jästen i en bunke med lite av degspadet. Tillsätt resten av degspadet, salt, rågsikt och 5dl av vetemjölet. Arbeta degen smidig, ca 4 minuter med maskin och 8minuter för hand. Tillsätt yttligare mjöl men spar mins 1dl till utbaknigen. Låt degen jäsa övertäckt med bakduk, ca 30 minuter.

Arbeta ner degen i bunkenoch ta sedan upp den på mjölad arbetsbänk. Knåda degen smidig. Dela den i 4 delar och rulla ut dem i längder. Dela varje längd i 7 bitar. Vänd varje bit i lite mjöl och ställ dem på smorda plåtar (jag använde bakplåtspapper). Jäs bröden övertäckta, ca 30 minuter. Grädda mitt i ungnen i 250 grader, ca 10 minuter. Låt svalna på galler under bakduk. Pänsla på med lite sirap och vatten (det stod inte på reseptet men jag brukar göra så för att brödet inte ska bli hårt).

tredje januari tvåtusentolv


(bild tagen från we♥it.com)

Nu sitter jag här och käkar sallad som blev över igår, mums! När jag gick upp för en timme sen ungefär så kände jag för att baka någonting, så på bänken ute i köket står en deg och jäser. Det ska bli smarriga frukost bröd, jag älskar hembakat! ♥♥    Jag kan lägga ut reseptet i nästa inlägg, då jag även lägger in en liten fin bild kanske :) Det är super enkelt att göra de har små bröden!

hej då så länge,

/emmaa

saknar den underbara känslan, frihet.

Kopiering förbjuden!

Lek i snön :D

kopiering förbjuden!
UNDERBART MED SNÖ! ♥

Misse ♥


Foto & Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

Älskade Doris på bild!

Idag har jag varit ute och lekt i snön, otroligt jätte mega kul, snacka om att släppa på alla tankar. Jag saknar ♥t, hoppas han vill komma hit och kolla på film. Just nu sitter jag ny duschad och väntar på att mamma ska komma hem. ♥   

/emmaa

Det Är Hon


Foto & Redigering: Jag|Kopiering förbjuden!

Det nya året firades inte mer än behövligt. Johanna kom hit runt halv sex tiden då vi gick ner till bystugan och fikade lite. Sen gick vi hem och kollade på film, och runt tjugo i tolv gick jag, Johanna, Viktor och Felix upp på berget. Man märkte utan att kolla på klockan att klockan slagit tolv, massor med raketer och buller, mysigt! Jag ville inte ta med mig kameran upp för jag visste att det skulle vara hala vägar upp dit..

Idag ställde jag alarm för jag vill inte sova bort hela dagen som jag gjorde igår, vaknade kvart över två, när jag vaknar så sent får jag verkligen ångest över att hela dagen gått! Jag har ingen aning om vad som händer idag, hoppas på en dag med älskling kanske.

/emmaa

RSS 2.0