Farmareee

kopiering förbjuden!
 
Har håltimme.. lyssnar på house musik och sköter om min digitala bondgård. Seg dag idag.. inte hemma innan 5, men det är väl fan bara å bita ihop!
 
Love,

Right now.

Kopiering förbjuden!
 
Vilket underbart väder det bjuds på idag. Stekhett ute. Sitter just nu ute på verandan med kattungarna och även hunden, skönt att kunna sitta ute mitt på dagen även i september. Får väl se hur länge det varar så att säga. Hoppas ni har det lika bra som jag. 
 
Love,

Vill vara lite ego.

kopiering förbjuden!
Ligger i sängen med fönstret vid öppet, höstens friska luft gör så gardinerna fladdrar och jag njuter. Dagen idag bjuder på födelsedagsfika och senare middag hos grannarna.
 
Love,

Sommarbild♥

Kopiering förbjuden! (bild från instagram)
 
Jag vill visa er denna bild. Den här bilden tog jag i somras i Tyrinäs. Jag fick äran att följa med en kompis dit över en helg. Hon och hennes familj har en stuga där, mitt ute i skogen, så himla skönt! Att åka iväg en helg till en sånhär underbar plats ger en ny kraft, till både kropp och knopp. 
 
Love,

En fin hälsning!

Söt osv..
 
Nu är det bara att vänta på att jag får hem lite papper på posten, sen är det bara ut och tuta och köra. Jag var alltså på en introkurs igår som varade 3timmar om körkort osv. skönt att ha det gjort! För övrigt längtar jag efter helgen, jag har ingenting planerat med det ska bli skönt att kanske få göra ingenting för den delen. Snart har 3 veckor på gymnasiet pyst iväg, tiden går ju så fruktansvärt fort. Jag känner mig pigg inför skolan, och för att göra mitt bästa. Jag tycker om gymnasiet en hel del, som allt annat har gymnasiet både fördelar och nackdelar. 
 
Love.

Under arbete

bloggen är under arbete. Fixas klart så småningom

Skolstart

Kopiering förbjuden!
 
För två veckor sedan gick startskottet. Gymnasiet började för min del. Hittills känns allting väldigt bra, vi är en liten klass med bra personer. Det var det jag ville ha när jag sökte till gymnasiet, jag vill kunna lära känna lärarna, jag vill inte bara vara en i mängden, därför blev mitt val att stanna kvar i byhålan. Ville bara säga att allting känns bra med skolan, att känna så är bra. 
 
Jag hoppas kunna skriva mera på bloggen nu när skolan har börjat, vi har ju fått egna datorer och det kommer nog bli enklare på så vis. 

RSS 2.0